Centre d'Ensenyaments Tècnics Penedès

Les galetes han d'estar habilitades en el vostre navegador

Alguns cursos poden permetre l'accés de visitants

És la primera vegada que veniu aquí?

Com a usuari i part de l'alumnat del Centre Ensenyaments Tècnics Penedès disposaràs d'un compte personal al campus virtual del centre formatiu. Recorda que per accedir el nom d'usuari és el teu NIF o NIE amb lletra i sense espais ni guions. Si és el primer cop que accedeixes, deus haver rebut un correu amb la contrasenya establerta per defecte. Si ja has accedit amb anterioritat hauràs de fer ús de la contrasenya que hagis escollit, si no la recordes pots sol·licitar una de nova. La pàgina principal mostrarà tots els cursos on estàs inscrit/a en qualitat d'alumne.
Com a docent del Centre Ensenyaments Tècnics Penedès disposaràs d'un compte personal al campus virtual del centre formatiu. Recorda que per accedir el nom d'usuari és el teu NIF o NIE amb lletra i sense espais ni guions. Si és el primer cop que accedeixes, deus haver rebut un correu amb la contrasenya establerta per defecte. Si ja has accedit amb anterioritat hauràs de fer ús de la contrasenya que hagis escollit, si no la recordes pots sol·licitar una de nova. La pàgina principal mostrarà tots els cursos on estàs en qualitat de professor/a editor/a.
Per motius únicament acadèmics i amb la finalitat de millorar la qualitat de la formació les sessions de videoconferència realitzades es gravaran, permetent a l'alumnat repassar els continguts i dubtes tractats i flexibilitzant també els horaris i la participació del grup. Si accedeixes a la sala, s'assumeix que automàticament dones el teu consentiment.