Servei eficaç amb un ambient laboral adient
Course modified date: 2 Sep. 2024
- Teacher: Fernando Blanco Reboiro
- Teacher: Francisco Jose Herrera Garcia
- Enrolled students: 6
Preelaboració bàsica d’aliments vegetals
Course modified date: 13 Jun. 2024
- Teacher: Fernando Blanco Reboiro
- Teacher: Ricardo Antonio Gil Rivero
- Teacher: Joan Saumell Julia
- Enrolled students: 14
Preelaboració bàsica d’aliments vegetals_2
Course modified date: 9 Oct. 2024
- Teacher: Fernando Blanco Reboiro
- Teacher: Ricardo Antonio Gil Rivero
- Teacher: Joan Saumell Julia
- Enrolled students: 7
Preelaboració bàsica de peixos i marisc
Course modified date: 13 Jun. 2024
- Teacher: Fernando Blanco Reboiro
- Teacher: Ricardo Antonio Gil Rivero
- Teacher: Joan Saumell Julia
- Enrolled students: 12
Preelaboració bàsica de peixos i marisc_2
Course modified date: 4 Nov. 2024
- Teacher: Fernando Blanco Reboiro
- Teacher: Ricardo Antonio Gil Rivero
- Teacher: Joan Saumell Julia
- Enrolled students: 6
Preelaboració bàsica de carn
Course modified date: 20 Nov. 2024
- Teacher: Fernando Blanco Reboiro
- Teacher: Ricardo Antonio Gil Rivero
- Enrolled students: 7
Preelaboració bàsica de carn 2
Course modified date: 20 Nov. 2024
- Teacher: Fernando Blanco Reboiro
- Teacher: Ricardo Antonio Gil Rivero
- Teacher: Joan Saumell Julia
- Enrolled students: 9