Servei eficaç amb un ambient laboral adient
Course modified date: 2 de set. 2024
- Professor: Fernando Blanco Reboiro
- Professor: Francisco Jose Herrera Garcia
- Estudiants inscrits: 6
Preelaboració bàsica d’aliments vegetals
Course modified date: 13 de juny 2024
- Professor: Fernando Blanco Reboiro
- Professor: Ricardo Antonio Gil Rivero
- Professor: Joan Saumell Julia
- Estudiants inscrits: 14
Preelaboració bàsica d’aliments vegetals_2
Course modified date: 9 d’oct. 2024
- Professor: Fernando Blanco Reboiro
- Professor: Ricardo Antonio Gil Rivero
- Professor: Joan Saumell Julia
- Estudiants inscrits: 7
Preelaboració bàsica de peixos i marisc
Course modified date: 13 de juny 2024
- Professor: Fernando Blanco Reboiro
- Professor: Ricardo Antonio Gil Rivero
- Professor: Joan Saumell Julia
- Estudiants inscrits: 12
Preelaboració bàsica de peixos i marisc_2
Course modified date: 4 de nov. 2024
- Professor: Fernando Blanco Reboiro
- Professor: Ricardo Antonio Gil Rivero
- Professor: Joan Saumell Julia
- Estudiants inscrits: 6
Preelaboració bàsica de carn
Course modified date: 20 de nov. 2024
- Professor: Fernando Blanco Reboiro
- Professor: Ricardo Antonio Gil Rivero
- Estudiants inscrits: 7
Preelaboració bàsica de carn 2
Course modified date: 20 de nov. 2024
- Professor: Fernando Blanco Reboiro
- Professor: Ricardo Antonio Gil Rivero
- Professor: Joan Saumell Julia
- Estudiants inscrits: 9