• La nostra història

  El Centre Ensenyaments Tècnics Penedès, Cet Penedès, es un centre de formació professional que neix l’any 1987 per donar resposta a la necessitat existent de cobrir la demanda d’una formació tècnica de qualitat capaç de generar una millora de la competitivitat empresarial i alhora un increment de l’ocupació.

  Llegeix més

  +2600 seguidors

  +70 professionals docents

  +1566 alumnes al 2022

  +102 cursos realitzats al 2022

  Videotutorial campus virtual

  Si és el primer cop que entres al nostre campus virtual, no pateixis, amb aquest videotutorial veuràs com n'és de simple. Un recull de les seccions més importants d'aquest entorn per tal que puguis desenvolupar la teva formació sense problema des de casa.

  Tracte personalitzat

  Tractar a cada alumne de forma individual ens permet adaptar-nos millor a les seves necessitats i característiques. Una anàlisi acurada de les competències i habilitats de cada alumne permet potenciar-les i complementar-les gràcies a la creació d’itineraris personalitzat.

  Formació pràctica

  Oferir una formació de qualitat posant èmfasi en el vessant més pràctic ens permet dotar l’alumne de les eines i recursos útils i immediatament aplicables a l’empresa.

  Vincles amb l’empresa

  Estar en contacte permanent amb les empreses ens permet adaptar nostra oferta formativa a les seves exigències, dotant de major empleabilitat el nostre alumnat.

  Innovació

  Potenciar l’ús de noves tecnologies dins i fora de l’aula ens permet millorar la nostra tasca de formació i alhora capacitar tecnològicament el nostre alumnat.

Anuncis del lloc

Marxem de vacances!

per Admin. CET Penedès -

T’informem que el centre romandrà tancat per vacances lectives des del 29 de juliol de 2023 fins al 3 de setembre de 2023 ambdós inclosos. Per aquest motiu no podrem atendre la teva consulta, comunicació i/o sol·licitud fins al retorn de l’activitat laboral.

Recorda que pots consultar i inscriure’t a les nostres formacions a través del nostre portal web: www.cetpenedes.cat.

El nostre campus virtual, www.campus.cetpenedes.cat continuarà actiu per tal que l’alumnat pugui consultar el material i dur a terme les activitats que corresponguin.

Disculpa les molèsties ocasionades.

Moltes gràcies per la teva comprensió.

Salutacions.

L’equip de CET Penedès
                                                       


Temes anteriors...