Anuncis del lloc

Molt bones festes i millor 2021!

per Admin. CET Penedès -
Aquest any ha sigut difícil i dolorós per a moltes persones, ens ha afectat anímicament i emocionalment i per aquest motiu, des de CET Penedès us volem fer arribar el nostre escalf.

Que aquestes atípiques festes ens renovin i per un millor 2021. Molta força a tothom i valentia a tots els sectors i persones que pateixen els efectes d’aquesta pandèmia.

Una forta abraçada de tot l’equip de CET Penedès.

El centre romandrà tancat des del dia 24 de desembre de 2020 al 6 de gener de 2021 ambdós inclosos.

Aturada temporal del servei (BigBlueButton - Aula Virtual)

per Admin. CET Penedès -

Per motius de manteniment i de millora del servei:

Aquest dissabte dia 7 de novembre de 2020 es realitzarà una aturada temporal des de les 20:30 hores fins a les 21:30 hores del servei BigBlueButton (aula virtual). Per aquest motiu no es podran realitzar videoconferències ni visualitzar les gravacions.

Disculpeu les molèsties.

Ja hem tornat! Represa de la formació el dimecres 2 de setembre.

per Admin. CET Penedès -
Ja som aquí! Aquestes vacances ens han ajudat a carregar les piles! Com sempre, volem oferir-vos una formació de qualitat i actualitzada a les exigències del sector. Tenim moltes ganes de començar i de veure-us aquí. Si vols sol·licitar informació o realitzar qualsevol altre tràmit truca al 93 890 47 45 o envia un correu a info@cetpenedes.com  per demanar cita prèvia. L’horari d’atenció al públic és de 09:00h a 13:00h i de 16:00h a 20:00h.

Els cursos que es desenvolupen tan presencialment com en modalitat a distància es reprendran a partir del dimecres 2 de setembre. No desaprofitis el temps i forma't!

Temes anteriors...