• La nostra història

  El Centre Ensenyaments Tècnics Penedès, Cet Penedès, es un centre de formació professional que neix l’any 1987 per donar resposta a la necessitat existent de cobrir la demanda d’una formació tècnica de qualitat capaç de generar una millora de la competitivitat empresarial i alhora un increment de l’ocupació.

  Llegeix més

  +1500 seguidors

  +70 professionals docents

  +1006 alumnes al 2019

  +76 cursos realitzats al 2019

  Videotutorial campus virtual

  Si és el primer cop que entres al nostre campus virtual, no pateixis, amb aquest videotutorial veuràs com n'és de simple. Un recull de les seccions més importants d'aquest entorn per tal que puguis desenvolupar la teva formació sense problema des de casa.

  Tracte personalitzat

  Tractar a cada alumne de forma individual ens permet adaptar-nos millor a les seves necessitats i característiques. Una anàlisi acurada de les competències i habilitats de cada alumne permet potenciar-les i complementar-les gràcies a la creació d’itineraris personalitzat.

  Formació pràctica

  Oferir una formació de qualitat posant èmfasi en el vessant més pràctic ens permet dotar l’alumne de les eines i recursos útils i immediatament aplicables a l’empresa.

  Vincles amb l’empresa

  Estar en contacte permanent amb les empreses ens permet adaptar nostra oferta formativa a les seves exigències, dotant de major empleabilitat el nostre alumnat.

  Innovació

  Potenciar l’ús de noves tecnologies dins i fora de l’aula ens permet millorar la nostra tasca de formació i alhora capacitar tecnològicament el nostre alumnat.

Anuncis del lloc

Molt bones festes i millor 2023!

per Admin. CET Penedès -

Postal nadalCET Penedès desitja que els reptes d’enguany esdevinguin llavors que germinin en èxits i objectius assolits, gràcies a l’esforç, la perseverança i la il·lusió. Bones festes i un millor 2023! 🌟

Us volem al costat, acompanyar-vos en el vostre camí. L'equip de CET Penedès està i estarà sempre al vostre servei. ❤️

Recordar-vos que el centre romandrà tancat des del 24 de desembre de 2022 fins al 9 de gener de 2023, ambdós inclosos.

Temes anteriors...